Apartament într-un condominiu: o nouă splendoare a tradiției

Acesta este un apartament într-o casă de locuit din Varșovia anilor 1950, care a suferit recent o transformare generală. Spațiul este păstrat în culori moi și modeste, iar cantitatea mare de lumină solară îl face să pară mult mai mare.

autor: housemarket.pl 1 iunie 2021 14:56

Apartamentul este situat într-o casă de locuit din anii cincizeci, în Al. Niepodległości din Varșovia. Suprafața sa mică de 45 de metri pătrați a reprezentat o provocare arhitecturală. Agenția de design și creativitate Jam Kolektyw, formată din Jola Skin, Anna Olga Chmielewska și Agnieszka Warnowska, a transformat acest design interior neobișnuit și a evidențiat potențialul proprietății prin creșterea funcționalității sale.

Apartament cu istorie

Căutați zone de investiții? Consultați ofertele pe PropertyStock.pl

Proprietatea, cumpărată acum câțiva ani cu echipamente din anii 1980, a necesitat o renovare majoră. Designerii de la Jam Kolektyw au sugerat investitorului două soluții. Primul constă în actualizarea interiorului apartamentului păstrând în același timp designul vechi al pereților, iar al doilea implică o transformare cuprinzătoare și schimbarea designului camerelor. Proprietarul a decis să efectueze o renovare generală. Ca urmare a acestei decizii, a fost creat un interior cu un spațiu mult mai bun. Jam Kolektyw a folosit din plin experiența sa trecută în proiectarea și executarea de interioare în apartamente de pe piața secundară și case vechi de locuință, rezultând un rezultat final impresionant.

Funcțional și spațial

Apartamentul este de închiriat, iar scopul acestei transformări este de a spori confortul viitorilor chiriași. Proprietarul a dorit să extragă potențialul spațiului și să planifice mai bine funcționalitatea camerelor cu utilizarea maximă a spațiului utilizabil. Datorită reconstrucției, inclusiv demolării și relocării unor ziduri de separare, interiorul s-a schimbat dincolo de recunoaștere. Anterior, aici existau doar două camere, în timp ce între proporțiile camerelor și amenajarea ferestrelor, apartamentul avea un potențial de amenajare mult mai mare. Ca urmare a lucrărilor de renovare, au fost create trei camere cu două camere.

READ  Un viitor cu niveluri ridicate de datorie publică

Există o zonă de living comună cu bucătărie, sufragerie și lounge, precum și 2 camere. Datorită acestor măsuri, proprietatea poate fi închiriată în scopuri rezidențiale, precum și pentru birouri confortabile și confortabile sau un spațiu de lucru în comun. Cabina a fost păstrată într-o paletă de culori ușoară și neutră, care ajută la calmare. Albul pereților predomină, iar nuanțele de maro, bej și verde măslin sunt prezentate în mod constant în accesorii și mobilier. Apartamentul conține doar echipamentele necesare și atent selectate, datorită cărora acest spațiu mic pare mai spațios. Designerii au reușit să salveze și să reînnoiască vechiul parchet de stejar, iar în zona de living, hol și toaletă o podea mică din ciment.

Porumbeii pentru a obține o medalie

Camera care a cunoscut cea mai mare transformare este baia. Acum este dominat de alb, gri și negru și totul este păstrat simplu. Datorită dimensiunilor reduse, designul acestui interior nu este cel mai ușor, dar are toate echipamentele necesare – o toaletă elegantă, o chiuvetă mare și un duș confortabil.

Izer

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read also x