Belgia – România. Sfaturi, cote, pariuri 22/06

Belgia – România.  Sfaturi, cote, pariuri 22/06

Sfaturi de pariuri Belgia – România Euro 2024. Pe 22 iunie de la ora 21:00, Belgia va juca împotriva României în turul doi al fazei grupelor Grupei E.

Diavolii Roșii sunt favoriți la câștigarea acestui meci, iar România este una dintre cele mai slabe echipe din Campionatul European. Belgienii sunt calul întunecat al Euro 2024 și acesta este ultimul moment pentru a profita de generația de aur. Aflați pronosticurile și pronosticurile pentru meciul dintre Belgia și România din Euro 2024.

Belgia – România: Sfaturi de pariuri

Belgia – România – Cine va câștiga meciul? Tipurile 1X2

Sigla Petfan

Belgia câștigă (handicap 0:1)

întoarce 2.37

Joaca acum

Belgia va juca împotriva României în turul doi al fazei grupelor. Belgienii mizează pe realizarea unui turneu de succes pentru că acesta este ultimul moment pentru a beneficia de generația de aur. Troussard și De Kettilairi în cele mai bune condiții. Starurile secundare ale lui Manchester City – De Bruyne și Doku – vor fi o teroare în apărare pentru adversarii lor. Belgia este favorită pentru a câștiga Grupa E și, în același timp, un cal negru pentru a câștiga Campionatul European din 2024.

inainte de România Turneu dificil. Chiar și calificarea la Campionatul European este considerată un mare succes pentru această țară. În toată istoria lor, au reușit să iasă din grup o singură dată. După un tur de calificare foarte reușit, ei vor spera să repete asta, deoarece au câștigat Grupa Nouă, învingând Elveția. Vedeta de necontestat este Radu Drăgușin, care a câștigat o selecție la prima echipă pentru Tottenham la finalul sezonului. Diferența de clasă dintre Belgia și România este uriașă, așa că pariez pe Red Devils câștigând cu handicap.

READ  Wojciech Kowalczyk: Te voi examina în doi ani, când te vor pune în închisoare pentru acuzații de corupție

Belgia – România – Pronosticuri goluri

Sigla Petfan

Peste 2,5 goluri

întoarce 1,80

Joaca acum

Jucători precum De Bruyne, Doku și Lukaku sunt goluri garantate. Puterea de atac a belgienilor arată grozav și am încercat-o recent în cadrul UEFA Nations League, când am pierdut 1: 6. Lukaku a fost golgheterul din turul de calificare, iar belgienii au marcat până la 22 de goluri în opt meciuri. Am pariat pe mai mult de 2,5 goluri.

Belgia – Romania – tip special

Sigla Petfan

Lovitură de pedeapsă – da

întoarce 3.00

Joaca acum

Oferta casei de pariuri legale poloneze BETFAN vă permite să pariați pe multe evenimente diferite. În Tip Special, ai configurat o ofertă cu un coeficient de 3,00! Acesta va fi un pariu cu penalizare. Jucători precum Doku sunt foarte greu de oprit și, atunci când intră în suprafața de pedeapsă, deseori se termină cu o lovitură de pedeapsă. Belgienii au și unsprezece echipe, așa cum am văzut în timpul meciului din martie împotriva Irlandei. România va împinge cu siguranță într-o apărare profundă. Ultima dată când s-a confruntat cu o echipă al cărei nivel era similar cu Belgia, a primit două lovituri de departajare. A avut loc pe 6 iunie 2022 într-un meci împotriva Angliei.

Belgia – România: clasament grupa E

Verificați informații despre echipa națională a Belgiei la Euro 2024

loc o echipă chibrituri puncte Câștiguri El pictează Pierdut Goluri marcate Obiective acceptate Echilibrarea obiectivelor
1. Belgia 0 0 0 0 0 0 0 0
2. România 0 0 0 0 0 0 0 0
3. Slovacia 0 0 0 0 0 0 0 0
4. Ucraina 0 0 0 0 0 0 0 0

Belgia este favorită în Grupa E. Red Devils nu ar trebui să aibă nicio problemă să scadă de pe primul loc. Pe hârtie, Ucraina ar fi a doua cea mai puternică echipă, dar vecinii noștri ar putea surprinde Slovacia sau România. Mă aștept la o luptă interesantă între aceste echipe.

READ  Scandal la Tokyo! Boxerul a vrut să-și muște adversarul într-o luptă! "L-am pedepsit"

Belgia – România: cote de pariuri

  • Belgia a câștigat – 1,54
  • Punct de rentabilitate – 4.25
  • România a câștigat – 6/10
  • Peste 2,5 goluri – 1,80
  • Ambele echipe vor înscrie un gol – 1,91

În ofertele lor, casele de pariuri au oferit cote de pariuri pe meciul dintre Belgia și România. Red Devils au șanse mai mari de câștig. Cursul de schimb în Belgia este 1,54. Dar echipa are mai puține șanse România, unde multiplicatorul este 6,10. Un jucător care decide să parieze la egalitate în meciul Belgia-România poate conta pe cota de 4.25. Verificăm, de asemenea, cotele privind numărul de goluri din acest meci – pentru sub 2,5 goluri totale, multiplicatorul va fi 2,02, în timp ce peste 2,5 goluri pe meci au prețuri puțin mai mici, 1,80. În plus, o variantă interesantă în acest meci pare a fi să pariezi pe BTTS – Nimic, cu cotă de 1.86. BTTS, adică ambele echipe vor înscrie în meciul Belgia-România, este un rating de 1,91.

Belgia – România: Previzualizare

Meciul Belgia-România este de așteptat să fie unilateral. Românii au avut un tur de calificare foarte reușit, dar participarea în prezent la faza grupelor este un succes pentru ei, iar eliminarea din grupă ar fi considerată o senzație. Belgia caută medalia. Acesta este ultimul minut pentru a recruta câțiva jucători din generația de aur. De Bruyne are deja 32 de ani, iar Lukaku are 31 de ani. Pe hârtie, belgienii arată mult mai bine și în cazul acestui meci ar trebui să ne întrebăm cât de mult vom pierde, nu cine va câștiga.

READ  Forfang și Zaek exerciții

Belgia – România: Ultimele rezultate

Belgia a trecut cu încredere prin turul de calificare, câștigând 20 de puncte din 24 de puncte posibile. Red Devils au jucat două meciuri amicale în cantonamentul din martie. Au remizat 0-0 cu Irlanda, iar meciul cu Anglia s-a încheiat cu scorul de 2:2. După incitantele tururi de calificare, România a mai jucat două meciuri amicale. Au făcut egalitate cu Irlanda de Nord și au pierdut cu Columbia. Înaintea turneului, Belgia va juca împotriva Muntenegrului și Luxemburgului, în timp ce România va testa nivelul Bulgariei și Liechtensteinului.

Belgia – România: cine va câștiga? Procentul de șanse de câștig

Pariorii nu dau Romaniei multe sanse. Șansele de câștig sunt de aproximativ 15%. Belgia are o probabilitate mult mai mare de a obține un set complet de puncte. Șansa de câștig este de 62%, în timp ce este de 23% în caz de egalitate.

Belgia – România: formație așteptată

  • Belgia: Castells. Castagne, Weiss, Vertonghen, Theat; Mangala, Tielemans, De Bruyne; Doku, Lukaku, Trossard
  • România: Moldova; Ratio, Dragocin, Burka, Mogos; Marin, Stanciu, Chicaldau, Marin, Hagi; Alibek

Belgia – România: Unde să urmărești Euro 2024? Transmisiune TV, online, live

Meciul Belgia-România va avea loc pe 22 iunie de la ora 21.00 la RheinEnergieStadion din Köln. Întâlnirea va putea fi urmărită la televiziunea poloneză.

Terra Mater

"Specialist în internet. Antreprenor rău. Troublemaker. Analist. Aficionado la TV. Gânditor. Explorator pasionat. Guru de bacon."

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read also x