Ce va fi pe interfața ECF Camerimage? Dietmar Eberl despre proiect






Centrul European de Cinematografie este o investiție care nu lasă pe nimeni indiferent. Conceptul de design pentru studioul austriac Baumschlager-Eberle Architekten a fost selectat ca parte a competiției de arhitectură. Am discutat ipoteze detaliate ale proiectului cu autorii și investitorii.

La sediul Fundației Tumult din Piața Orașului Nou a avut loc o întâlnire cu autorii proiectului câștigător în cadrul Concursului de concept de cinema european Camerimage. Dietmar Eberle de la Studioul Baumschlager-Eberle din Lustenau, Austria, a răspuns la multe dintre întrebările care îi deranjează pe locuitorii Toru. Designul care a câștigat concursul de arhitectură se bazează pe conceptul a cinci blocuri separate cu funcții separate. Acesta va fi legat prin spații spațioase din foaier vitrate. Vizualizările redate arată clar că culoarea principală a fațadei va fi verde. Ce substanțe vor avea acest efect?

Va fi din cupru sau aluminiu prefinisat. Dietmar Eberl a spus: Am proiectat anterior fațadele altor clădiri cu această tehnologie și știm că este un material foarte durabil și neinvaziv de mulți ani.


Reprezentanți ai studioului Baumschlager-Eberle Architekten.
Autor: Michał Kaproń
Reprezentanți ai studioului Baumschlager-Eberle Architekten. Al doilea din stânga: Dietmar Eberl


Vom folosi o foaie de cupru foarte nobilă pentru placare. Va fi brevetat în fabricile de oțel – Nu poate avea legătură cu ceea ce vedem pe acoperișurile bisericilor care ridică neuniform din umeri. Nu vreau să „văd” această clădire. Mi-ar plăcea să arate ca imaginile”, a spus Marek Żydowicz, directorul Festivalului Camerimage.

READ  Modificați programul de tablă activă - Ministerul Educației și Științei

Vizualizările, așa cum se întâmplă adesea cu design-urile conceptuale, arată o formă pură de design, lipsită de elemente tehnice precum sistemele de ventilație. I-am întrebat pe designeri dacă suprafețele ECFC ar fi de fapt complet curate.

Este strict interzisă amplasarea oricăror utilaje pe această suprafață! Am proiectat aceste cladiri astfel incat sa lase suficient spatiu intre spatiile interioare si invelisul exterior pentru a gazdui toate accesoriile necesare – se indrepta arcul Dietmar Eberl.

Dar spațiile verzi?

Designul câștigător demonstrează în mod clar integrarea noii unități cu parcul Planty din jur. Forma segmentată a clădirii se deschide către copaci care umplu golurile dintre blocuri. Când arhitecții au fost întrebați dacă în aceste locuri vor fi plantați arbori adulți în faza de implementare, aceștia au răspuns afirmativ.

Ce zici de parcare?

Marek Schedovici a dezvăluit o curiozitate care i-ar interesa în primul rând pe șoferi. În cuvintele sale, clădirea ECFC va fi proiectată în acest fel Parcarea subterană de sub clădiri este complet integrată cu parcările de sub Centrul de Artă Contemporană și CKK Jordanki.

Presupunerea noastră a fost că, spre deosebire de ceea ce se întâmplă de obicei în Polonia, toată lumea și-ar zgâria genunchii pentru a încorpora pe deplin acest loc. Această integrare la nivelul parcării subterane a fost primul element. A doua este integrarea la sol deja prin piața centrală care va fi construită între ECFC și CKK Jordanki. Marek Żydowicz a spus: Avem piețe medievale în Toruń, creăm o nouă piață: un eveniment.

În discurs s-a adresat și asocierea ECF Photography cu Aripa de Nord a Centrului de Artă Contemporană. Noua investiție este în curs de pregătire, care urmează să ofere facilități administrative și de birou pentru autoritate. Potrivit lui Marek Shedovic, se fac eforturi pentru a se asigura că CCA și ECFC sunt legate fizic.

READ  În mod surprinzător, episcopul Anthony Dugoch vorbește despre abuzul sexual asupra copiilor. Smile Medal Consultant Comentarii

Centrul cinematografic european Camerimage va fi deținut de municipalitatea orașului Toruń. Conform ipotezelor inițiale, centrul va fi construit până în 2025. Costul estimat actual este necunoscut, conform calculelor preliminare, costul proiectului trebuia să fie 600 milioane PLNO treime din ea urma să vină de la vistieria municipală.

Parcul din Bydgoskie Przedmieście așteaptă un lifting major înainte de vacanța de vară. Ce se va schimba…

Bona Dea

"Creator. Bursă de alcool. Maven web extrem de umil. Scriitor rău. Tv ninja."

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read also x