Gazeta Liborcza a fost acuzată de transfobie. Fundația Trans Vosja scrie o scrisoare deschisă. „Iubirea nu este exclusă”: limbajul luxului

Gazeta Liborcza a fost acuzată de transfobie.  Fundația Trans Vosja scrie o scrisoare deschisă.  „Iubirea nu este exclusă”: limbajul luxului

Este într-adevăr o tendință în care Gazeta Wyborcza cedează loc atitudinilor antitransgender și ridicolului transgender; Aceasta nu este o surpriză pentru noi – scrieți activiștii Fundației Trans Vosga într-o scrisoare deschisă. Ei îl acuză pe JW că „face pipi pe un grup marginalizat”. Motivul este un articol care a apărut pe site-ul Wybcza.pl care descrie „moda” tranzițiilor de gen în rândul adolescenților și deciziile deseori pripite de a schimba genul. Interesant este că Trans-Fuzja a condus recent un exercițiu pentru redacția „Wyborcza” – după ce portalul și-a monitorizat discursul cititorului.

Netflix caută o persoană „non-binară” sau transgender în poloneză. Comentarii critici de film

Netflix caută un actor vorbitor de poloneză care este „o femeie tânără care nu este binară la naștere sau o persoană inițial transgender …

Vezi mai mult

Textul care i-a enervat pe activiști este o reeditare a articolului Hannes Stein Z „Lumea” in carte Abigail este un rău iremediabil.. Publicația explorează daunele pe care „moda transgender” le provoacă multor adolescenți și a generat deja multe controverse în Occident – până la opinia profesorului Berkeley că „ar trebui ars pe rug”.

Activiștii revoltați. A spart legenda comunității colorate LGBTQIA

„Întrebarea este de ce un ticălos este atât de furios. (…) El atrage atenția doar asupra unui fenomen foarte specific: numărul fetelor adolescente este în creștere, care își permit să fie convinși că corpul lor feminin este un lucru teribil și ar trebui fi înlăturat ”- citim în textul de pe site-ul web Wyborcza.pl.

Autorul articolului citează cifre despre fetele care spuneau că sunt deja băieți în perioada pubertății: în SUA, numărul acestor adolescenți a crescut cu 1000% pe parcursul unui deceniu, iar în Marea Britanie – cu până la 4400%.

READ  Companiile de leasing de birouri au o problemă. Spațiul poate fi folosit diferit

Italia: medicamente hormonale care schimbă sexul pentru travesti în detrimentul statului

Persoanele transgender din Italia vor putea lua gratuit medicamente hormonale care schimbă sexul. Costul său ca parte a terapiei hormonale va fi suportat de …

Vezi mai mult

„Daune grave care nu pot fi recuperate decât înainte de daune.” De asemenea, expune mitul societății LGBTQIA Ca o comunitate colorată și fericită de oameni legați împreună într-o legătură de frate și soră. Shrier arată o imagine complet diferită. Lesbienele văd cel puțin unii transsexuali ca dușmani naturali, dar în același timp nu li se permite să recunoască acest lucru. Potrivit acesteia, unele baruri și cafenele lesbiene din Statele Unite sunt astăzi forțate (din nou) să existe sub pământ, deoarece nu vor să permită bărbaților care se simt femei ”.

provocarea textului Indignare plătită. Fundația Trans-Fuzjacare a emis o scrisoare deschisă pe această temă.

Am dori să scriem aici că publicarea acestui text a fost o surpriză pentru noi. Din păcate, nu este cazul. În conformitate cu tendința împrumuturilor de către „Gazzetta Wiborcza” Un spațiu pentru atitudini anti-transgender, prezentând drepturile transgender ca o amenințare la drepturile interdependente ale femeilor și adesea batjocorind persoanele transgender care vorbesc despre experiențele lor „- judecători activiști.

De asemenea, nu sunt convinși de traducerile redacției „GW”, care confirmă existența problemei „mersului prea repede”.

Instruirea „GW” nu a adus niciun rezultat?

„Gazeta Wyborcza” din decembrie 2020. Ele legitimează transfobia Prin publicarea de articole anti-transgender, scrisori pretinse către editor și interviuri în care se acordă spațiu expresiei feministelor pseudo-trans. Textele publicate ulterior normalizează atitudinile anti-transgender, începând cu interviurile cu Urszula Kuczyńska și Kaya Szulczewska, printr-o scrisoare a unei presupuse mame în cauză și un text obscur de la Piotr Głuchowski alias „Oameni cu testicule”, și terminând cu postarea sâmbătă, 31 iulie. , 2021 În paginile revistei „Wolna Saturday” reedită textul lui Hans Stein „Taie-ți sânii și vei vedea”, recenzie a cărții lui Abigail Scherrer „daune ireparabile” – o citim în scrisoarea deschisă.

READ  Sărbători ale Zilei europene a comemorării Holocaustului cu participarea viceministrului Włodzimierz Bernacki - Ministerul Educației și Științei

Violența sexuală și măturarea sub covor. Margot îi atacă pe „GW”, Suchanow și Lempart

Colectiv „Stop Bzdurom” mai cunoscut sub numele de „Margot” Michał Sz. A făcut apel la Gazeta Wyborcza. Activiștii LGBT solicită eliminarea lor de pe listă …

Vezi mai mult

Similar cu Trans-Fog există, printre altele, situația din ianuarie a acestui an când Gazeta Wyborcza a monitorizat discursul cititorului ei, descriind, printre altele, dilemele unei fiice adolescente care „nu vrea să se prefacă că este o persoană non-binară”, chiar dacă colegii ei o cereau.

După ce mesajul menționat mai sus a fost eliminat de pe portalul Wyborcza.pl, șeful redacției și-a cerut scuze pentru publicare și a anunțat sesiuni de instruire pentru care Fundația Trans-Fuzja era responsabilă.

Citiți mai multe: Mesajul Reader șters de „Wyborcza”. Publicăm întregul său conținut

„Limba luxului”

Acum, alte organizații se alătură protestului împotriva „Wyborcza”. Urmează următoarele: Asociația „Dragostea nu exclude”. „Nu uitați să postați mai târziu o mică scuză falsă, apărând articolul și ascunzându-vă presupusa alianță și abordarea perspicace a problemei transgender” – sugerează o altă autocenzură a redacției GW.

Datorită comportamentului jurnaliștilor, printre altele, termeni precum „limbajul luxului” – abrevierea „TERF” sau „terfki” sunt folosiți pentru a descrie feministele radicale care nu consideră că femeile transgender sunt „femei reale” (radical feminism trans-excludent).

– Terfii mănâncă aici. Un protest al grupului Margo în fața sediului JW.

READ  Un demografic puternic este o țară puternică. Familia ca spațiu de conectare potențial

INFORMAȚIA DUMNEAVOASTRĂ - CONTACTAȚI INFORMATII TVP

Sursă:

#sex schimba

# Ziar Electoral

# Transfer

#Iubirea nu exclude

#terf

#lgbt

#transgender

#transfobie

Bona Dea

"Creator. Bursă de alcool. Maven web extrem de umil. Scriitor rău. Tv ninja."