O panoramă precum nu ați mai văzut-o până acum din vârful unei clădiri de birouri din Nowy Rynek

O panoramă precum nu ați mai văzut-o până acum din vârful unei clădiri de birouri din Nowy Rynek

Panoramă unică pe patru laturi ale orașului Poznań, spațiu pentru lucru și întâlniri informale sau restaurante la parter. Toate acestea în noua clădire de birouri a lui Nowy Rynek. Vedeți cum arată clădirea din interior.

Spatiu rezident

Complexul Nowy Rynek este deja în stadiul final de construcție. La noua clădire superioară au mai rămas doar lucrări de finisare. Pe 19 iunie, spațiul central va fi deschis locuitorilor. A fost creată o piață cu insule de verdeață, care va fi înconjurată de restaurante pe toate părțile, pe lângă turnuri de absolvire și trambuline pentru copii.

Citeşte mai mult: Turnuri gradate și o nouă piață în centrul orașului Poznań. Deschiderea în curând [ZDJĘCIA]

Sub soarele strălucitor, clădirea se comportă ca un cameleon

Cea mai nouă clădire E este cea mai importantă din întregul complex. Situat la intersecția străzilor Wierzbięcice și Matyi, va fi închiderea Pieței Noi. Arhitecții subliniază că la proiectarea acestei clădiri au încercat să o adapteze la mediul înconjurător.

– Ideea acestei clădiri provine din locația sa specială. Când îl desenăm, am încercat să aranjam solidul mai degrabă decât pe un plan perpendicular. Este construit pe o proiecție paralelogramă. Acest lucru se datorează faptului că am vrut să răspundem principiului arhitectural străvechi de a închide vederile importante. a comentat arhitectul

Proiectanții nu au vrut ca clădirea să fie doar un bloc înalt. De aici și ideea de a crea trei terase în formă de evantai. Aceasta este pentru a reduce dimensiunea înălțimii clădirii din perspectiva unui trecător. Culoarea clădirii de birouri este, de asemenea, interesantă. Inițial, trebuia să fie „cognac”. În cele din urmă, este acoperit cu o foaie de metal vopsită. După cum spun arhitecții, „În soarele strălucitor, clădirea se comportă ca un cameleon. Se poate transforma chiar în tonuri albastru-violet.”

READ  Petrecere după petrecere în acest weekend în Śródmieście. Iată o detaliere a evenimentelor planificate

Interior și picturi murale

Holul clădirii de birouri are două intrări. Unul duce la strada Wierzbięcice, iar celălalt duce direct la piața interioară. Marea inspirație pentru designul interior a fost paralelogramul în stil scandinav, lemnul și piatra. Un element interesant sunt frescele de pe pereți realizate de Thomas Trudek. Punctele de observație ale panoramei vizibile de pe acoperișul clădirii sunt vizibile.

Sus este ca un acoperiș

Un loc unic în întregul complex este, fără îndoială, ultimul etaj al noii clădiri de birouri. Arhitecții au vrut să le dea senzația de a fi pe acoperișul unei clădiri. De aici a luat decizia de a nu amplasa geam pe ultimele două niveluri. Datorită acestui fapt, vântul se răcește chiar și în plin soare.

În plus, etajul 12 oferă o vedere minunată asupra nordului, estului și vestului orașului Poznań. Acest spațiu poate fi folosit pentru odihnă activă de la locul de muncă. Era o mică sală de sport. De asemenea, va fi un spațiu pentru întâlniri informale și întâlniri de afaceri. Exista un mic depozit cu mobilier ce poate fi amenajat in orice configuratie.

Citeste si: Târgul de voluntariat de la Poznan a început. Vezi ce iti dau



Erwin Nowak

Bona Dea

"Creator. Bursă de alcool. Maven web extrem de umil. Scriitor rău. Tv ninja."

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read also x